over onze stichting  
 
lees over de vakanties  
 
sponsoring is hard nodig  
 
schrijf je in als vrijwilliger  
 
neem contact met ons op  
 
bekijk de foto's  
 
mail de redactie  

stemInschrijvingen zijn gestart!
Heb jij zin om in de zomervakantie mee te gaan naar een kampeerboerderij of mee te doen aan de zeiltrektocht! Schrijf je dan snel in!

[meer]

Adopteer 'n kind!
U kan, samen met collega's, vrienden, club, vereniging of familie een kind gelukkig maken door hem of haar financieel te ‘adopteren' voor een vakantie!


klik hier om de website van GigaData te bekijken
 
De GigaData Groep uit Vught sponsort deze website van Stichting Amices.

Zo draagt de GigaData Groep ook een klein steentje bij aan de stevige fundering onder hun toekomst!

 

Wij helpen u begrijpen hoe communicatie werkt. Waarom wij ons gedragen zoals we doen.

Wij leren u kijken naar wat er gebeurt. Flexibel inspelen op elke situatie.

Wij maken expliciet en bespreekbaar wat impliciet en voelbaar is.


 
Sponsoring is belangrijker dan ooit!

Onze deelnemers hebben deze vakantie hard nodig. Niet omdat zij zonodig op vakantie moeten, maar wel omdat zij gewoonweg verder nauwelijks kansen hebben om iets leuks te doen. Daarbij wordt tijdens de vakanties op een speelse manier sociale vaardigheden bijgebracht.

Geld is er niet voor dit soort vakanties. Dus zijn we bijzonder afhankelijk van sponsoring. Sluit uw ogen niet, maar kijk eens wat u kunt doen! Uw donatie wordt 100% besteedt aan deze kindervakanties!

De aktiviteiten van Stichting Amices kosten veel geld. Tegelijk streven we ernaar om de deelnamekosten zo laag mogelijk te houden, juist voor diegenen die weinig kunnen betalen.
Amices is een particuliere ideële organisatie, zonder subsidies van de overheid. Om de Amices-vakanties te kunnen organiseren is Amices daarom sterk afhankelijk van donaties door fondsen, bedrijven en particulieren .
Steun Stichting Amices

Mohar woont in een asielzoekerscentrum. Ze is altijd op het centrum, ook in de vakanties als andere kinderen van school wel op vakantie gaan. Mohar vindt dat maar niks. Het is niet echt gezellig en ze voelt zich vaak alleen…
De totale kosten voor een een maatjesproject bedragen € 95,-- per kind.
Het zou fijn zijn als u mee kunt helpen Mohar een gezellige tijd te bezorgen.
Bij Michael thuis zijn er financiële problemen. Het is altijd erg krap aan, en er is nooit ruimte voor iets extra’s. Michael komt zelden buiten de deur en hij heeft nauwelijks contact met andere kinderen...
Voor € 95,-- heeft Michael de tijd van zijn leven.
En Michael kan dan ook vertellen hoe leuk die tijd was geweest.
U kunt hieraan meehelpen.
Brandon heeft ADHD. Een stoornis waardoor hij erg druk is en snel afgeleid door van alles en nog wat. Het lijkt wel of hij nooit wil luisteren. Voor Brandon is het erg moeilijk om zomaar met andere kinderen te spelen…
Bij Amices kan Brandon onder deskundige begeleiding spelen met andere kinderen.
Helpt u mee om het ons mogelijk te maken dat Brandon lekker kan spelen?

Adopteer een kind!

U kan, samen met collega's, vrienden, club, vereniging of familie een kind gelukkig maken door hem of haar te ‘adopteren' voor een maatjesproject! U krijgt van Stichting Amices informatie over het kind dat dankzij uw hulp begeleid wordt. Ook laten wij u na afloop van het maatjesproject weten hoe het met ‘uw' kind is gegaan.
Of wordt Donateur van Amices 
© 2003 Stichting Amices
Alle rechten voorbehouden